Bettieakkemaai winnaar Kielgats Grôtste Elluf Elluf Sjoow

Bettieakkemaai winnaar Kielgats Grôtste Elluf Elluf Sjoow
12 november 2020 Anouk

Tijdens de Kielegats Grôtste Elluf Elluf Sjoow werd Prins Arie d’n Irste geïnstalleerd voor zijn tweede termijn als leutvorst. De bekendmaking was onderdeel van een avondvullende sjoow waarin Kielegatters gedurende de avond getest zijn op hun kennis over carnaval in het algemeen, muziek en natuurlijk het Kielegat. Bettieakkemaai was met 88 punten aan het eind van de avond de grote winnaar. Met evenveel punten eindigde T’is al wa! op de tweede plaats, zij zaten met 1.111 verkochte mottomedailles in 2019 als antwoord op de benaderingsvraag te ver weg van het goede antwoord van 223.  De derde plek ging naar Aggemarleutet. Nou leut hadden we zeker! Stichting Kielegat bedankt alle deelnemers en kijkers voor hun enthousiasme tijdens deze bijzondere aftrap.

Benieuwd naar de hele uitslag?
Deze is HIER te downloaden

no images were found

Winnaars bonusopdracht ‘Hang je Kielegatvlag uit’

   
Winnaar 1: Team Lautje


Winnaar 2: Verzinnen-later-wel-wa

Winnaars bonusopdracht ‘Meest ludieke coronaproof teamfoto’

     
Winnaar 1: Van het padje 


Winnaar 2: De Muldermeiden

Winnaars bonusopdracht ‘Welkomstboodschap Prins Arie’ 


BEKIJK DE VIDEO
Winnaar 1: Bende van Ellende


BEKIJK DE VIDEO
Winnaar 2: We kijken wel ff!

We hebben zoveel leuke filmpjes ontvangen dat het lastige kiezen was voor het Elluf Elluf team. Benieuwd naar de rest van de video’s? Bekijk deze dan hier op ons YouTube-kanaal

Prijzen

Zodra de coronamaatregelen wat versoepeld zijn, zullen alle prijswinnaars persoonlijk uit handen van Prins Arie d’n Irste hun prijs uitgereikt krijgen. We nemen hierover nog persoonlijk contact op.

 

X