Stuiterbal – powered by Rabobank

Op vrijdag 1 maart 2019 organiseert Stichting Kielegat het allereerste Stuiterbal – powered by Rabobank. MEZZ wordt aan de vooravond van carnaval omgebouwd tot hét carnavalsfeest voor de Bredase middelbare scholen.

In de Grote Zaal van MEZZ draaien dj’s klassieke carnavalsknallers en stevige feestnummertjes! In de Kleine Zaal is een avondvullende Silent Disco: kies je favoriete muziekkanaal en stuiter tot je erbij omvalt. Bij de Mocktail-bar schenkt een meester-cocktailshaker je een heerlijke virgin cocktail en krijg je honger? Dan is er een speciale Frikandellen-bar, waar je de bekende snack bestelt met bijzondere toppings…

Voor wie?
Stuiterbal is toegankelijk voor de klassen 3 t/m 6 van de middelbare school.

Organisatie en veiligheid
De organisatie van Stuiterbal is in handen van Stichting Kielegat in samenwerking met MEZZ. Tijdens het feest wordt geen alcohol geschonken; er is controle op alcohol aan de deur.

 

 

REGLEMENT

Carnaval is het feest van plezier en verbroedering; de organisatie van Stuiterbal wijst je graag op de volgende afspraken en wenst je een veilige carnaval!

Toegang en legitimatie
Om toegang te krijgen tot Stuiterbal in MEZZ dien je in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Bij de entree kunnen we vragen naar je legitimatie. Zorg ervoor dat je een geldig paspoort, identiteitsbewijs of je schoolpas met foto meeneemt; een kopie wordt niet geaccepteerd. Gedurende de hele avond is gecertificeerd beveiligingspersoneel aanwezig.

Kledingvoorschrift
Met carnaval ben je helemaal verkleed; vanavond dus ook! Niet verkleed, betekent niet naar binnen!

Wat is niet toegestaan?
Roken is niet toegestaan tijdens Stuiterbal. Het is niet toegestaan om wapens, alcohol, drugs, tabak, e-sigaretten, sisha en (deodorant)spuitbussen mee naar binnen te nemen.

Ook niet doen!
Agressie, discriminatie en racisme horen niet bij carnaval. We hanteren een zero-tolerance-beleid.

Alcoholcontrole 
Bij de entree wordt gecontroleerd op alcohol; een blaastest kan onderdeel zijn van deze controle.

Fouilleren
Bij verdenking op bezit van verboden middelen kunnen we je vragen of we je mogen fouilleren. Je kunt dit weigeren, echter kunnen we je dan geen toegang verlenen.

Garderobe en toiletten
Garderobe is verplicht en gratis te gebruiken. Toiletten zijn gratis toegankelijk.

Fotografie en video
Tijdens Stuiterbal worden foto’s en video’s gemaakt. Deze foto’s kunnen online komen te staan, dus wees je bewust van wat je daar wel en niet van jezelf terug wil zien… 

Licht- en geluidseffecten
Tijdens het feest wordt gebruik gemaakt van licht- en geluidseffecten, waaronder rook-, stroboscoop- en lasereffecten.

Nooduitgang
Nooduitgangen mogen alleen gebruikt worden in geval van nood.

Naar buiten?
Je kunt op elk moment naar buiten. Echter, eenmaal buiten kun je niet terug naar binnen.

Tickets
Tickets voor de eerste editie van Stuiterbal zijn verkrijgbaar bij Mezz en kosten 10 euro per stuk inclusief twee consumpties, garderobe en gratis gebruik van de toiletten.

Koop hier je tickets: www.mezz.nl

Topsponsors

 
 
X