Stuiterbal – powered by Rabobank

Stuiterbal – powered by Rabobank
10 februari 2019 Ingrid Huijskens

Alle Kielegatse middelbare scholieren kunnen carnaval vanaf nu aftrappen met hun eigen feest in een mooie ambiance, een veilige omgeving, met betrokkenheid van de scholen en een 100% toegangscontrole. Rabobank Breda wordt de hoofdsponsor van het Stuiterbal dat zijn primeur gaat beleven op 1 maart in de Mezz! We zijn ontzettend blij dat Rabobank hun betrokkenheid bij jongeren én carnaval op deze prachtige manier weet te combineren.

In de Grote Zaal van MEZZ draaien dj’s klassieke carnavalsknallers en stevige feestnummertjes! In de Kleine Zaal is een avondvullende Silent Disco: kies je favoriete muziekkanaal en stuiter tot je erbij omvalt. Bij de Mocktail-bar schenkt een meester-cocktailshaker je een heerlijke virgin cocktail en krijg je honger? Dan is er een speciale Frikandellen-bar, waar je de bekende snack bestelt met bijzondere toppings…

Voor wie?
Stuiterbal is toegankelijk voor de klassen 3 t/m 6 van de middelbare school.

Organisatie en veiligheid
De organisatie van Stuiterbal is in handen van Stichting Kielegat in samenwerking met MEZZ. Tijdens het feest wordt geen alcohol geschonken; er is controle op alcohol aan de deur. Voor het volledige reglement van het Stuiterbal verwijzen wij naar www.kielegat.nl/stuiterbal/.

Actie Rabobank Breda
Wil jij er erbij zijn als Very Important Kielegatter? Dat kan! Jonge klanten van Rabobank Breda maken kans op 2 VIP-kaarten! Lees meer op www.rabobank.nl/breda.  

X