Sponsoring

Carnaval is het grootste culturele feest van het jaar! Naast het Breda Jazz Festival, de Singelloop en Outdoor Brabant hoort het carnaval tot een van de belangrijkste evenementen van de stad. Het loont dus de moeite om uw organisatie te verbinden met carnaval in ut Kielegat.

Het carnaval in ut Kielegat is traditie, bourgondisch, cultuur, leut en uniek! Achter dit fantastische feest schuilt een grote organisatie die ‘serious business’ uitoefent dat energie en geld kost.

De Brakkensliert en Grote Optocht trekken jaarlijks ruim 100.000 mensen naar ut Kielegat. In een uitverkocht Chassé Theater vindt ieder jaar een grandioos Carnavalsconcert plaats. Daarnaast zijn er tientallen grotere en kleinere evenementen in de stad. Voor de jeugd, gehandicapten en ouderen worden speciale activiteiten georganiseerd. Dit alles wordt al meer dan 79 jaar aangestuurd door de stichting Bredase Carnaval Viering. Er werken ruim 200 vrijwilligers aan mee, gesteund door ruim 150 grote en kleine verenigingen en muziekkapellen en meer dan 100 bedrijven.

Kiest u voor een positieve uitstraling en/of effectieve reclame? Kiest u voor informeel en origineel relatiebeheer? En kiest u voor nog meer betrokkenheid bij uw werknemers? Of vindt u carnaval gewoon leuk? Dan kiest u voor de Bredase Carnaval Viering!

Waarom mee doen?
Door te investeren in het carnaval in ut Kielegat toont u uw maatschappelijke betrokkenheid. U wordt geassocieerd met een van de meest breed gedragen traditionele evenementen in Breda.

Qua sponsoring is er genoeg keuze. Ieder jaar verbetert de BCV het aanbod, maar ook onze tegenprestaties. Dit alles om samen met uw bedrijf voorop te lopen in de polonaise en mee te helpen om ut Kielegatse carnaval te behouden.

Voor meer info sturen wij u graag ons activiteiten- en sponsoroverzicht. Hierin staan alle mogelijkheden gepresenteerd om op een verantwoorde en originele manier aan uw ‘Maatschappelijk Betrokken Ondernemen’ invulling te geven.

Overzicht van sponsoren

Kielegilde

logo_kielegildeHet Kielegilde is een nieuwe groep van sponsoren die de Bredase middenstand als doelgroep heeft.
En of u nu wel of geen carnavalsvierder bent, het is beslist de moeite waard u hierbij aan te sluiten. Naast de vele officiële carnavalsbijeenkomsten, worden er tal van gezellige activiteiten georganiseerd buiten het seizoen. Het lidmaatschap van het Kielegilde biedt voor u de mogelijkheid uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen binnen het Bredase bedrijfsleven, de Kielegatters en iedereen die ut Kielegat een warm hart toedraagt. Kortom een “Gilde” om trots op te zijn!

 
 

Neem via de telefoon of e-mail contact met mij op.

Of gebruik het contactformulier

X