Voordracht Lintjesregen

De traditionele Lintjesregen, waarvoor alle optochtdeelnemers worden uitgenodigd, vindt dit jaar plaats op maandag 5 februari 2018. De ingewijden onder u kennen deze avond als één van de gezelligste avonden ter voorbereiding voor het naderende carnaval. Behalve het bekendmaken van de deelnemersnummers, wordt op deze avond, traditioneel, de Kielegatse plak uitgereikt. Deze plak wordt uitgereikt aan een persoon binnen de vereniging, die zich, door zijn/haar bijdrage extra onmisbaar maakt voor de vereniging of voor het carnaval in het algemeen. Door onderstaande formulier in te vullen kunt u iemand uit uw vereniging voordragen voor deze plak. Deze bijzondere onderscheiding zal persoonlijk worden omgehangen door de Prins van ut Kielegat! De contactpersoon wordt gebeld als de genomineerde geen lintje krijgt in de week na de inschrijving.

Voordracht Lintjesregen

Dit formulier kan alleen worden ingeleverd op zaterdag 6 januari 2018 tussen 13.00 en 16.00 uur in Café Parkzicht, Paul Windhausenweg 1 te Breda.
LET OP: Inschrijvingen en bijlagen voor de GROTE OPTOCHT van 2018 kunnen niet worden ingezonden per post/mail/fax o.i.d. Alleen (persoonlijk) ingeleverde formulieren op 6/1/2018 worden behandeld.

Topsponsors

 
 
X