Brakkensliert

De Brakkensliert is dè kinderoptocht van Breda. Wil je meedoen aan de Brakkensliert? Zorg voor een leuk carnavalspak en/of beeld iets grappigs uit.  Doe dat alleen of samen met vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, buurjongens en buurmeisjes.

Wist je dat…
⇨ Inschrijven gratis is.
⇨ Deelnemen tot 16 jaar mag.
⇨ Iedere brak een aandenken krijgt.
⇨ De Brakkensliert pas om 13.30 uur begint.
⇨ Je op de dag zelf nog in kan schrijven vanaf 12.30 tot 13.15 uur bij de BCV-Startlokatie De Vismarkthal a/d Haven te Breda. 
⇨ Om 17.00 uur de prijsuitreiking in het Chassé Theater is.
⇨ Er in het Chassé | Theater tot de prijsuitreiking een leuk programma voor de brakken is.
⇨ Elke brak bij de start een drankje krijgt.

Na de Brakkensliert zal het Chassé Theater om 15.00 uur haar deuren openen om de kinderen en ouders een onvergetelijke middag te bezorgen. Terwijl in de grote feestzaal de brakken de polonaise lopen, spelen de allerkleinsten in de foyer allerlei spelletjes. Traditiegetrouw is de schminkhoek één van de grote trekpleisters. Ook dit jaar wordt tijdens het Brakkenbal opnieuw samengewerkt met de mensen van het Brakkenfestival on Tour. Zo rond de klok van vijf uur zal de Prins de prijzen uitreiken van de Brakkensliert, het hoogtepunt voor alle deelnemende kinderen.  Kortom een onvergetelijke en zeer kindervriendelijke middag met veel feest en plezier!

Inschrijven Brakkensliert
X