Schitter jij in Kielegat de Moovie 2021?

Schitter jij in Kielegat de Moovie 2021?
6 januari 2021 Anouk

Op maandag 15 februari gaat’ie In première, Kielegat de Moovie. Met een glansrol voor jou (en je carnavalsvrienden) als jij jouw of jullie mooiste carnavalsmoment op film naar ons opstuurt! Samen met en voor alle Kielegatters maken we deze mooie film. Om voor altijd vast te leggen hoe tof dit jaarlijkse feest is. Wat een mooie herinneringen wij hebben aan deze week vol leut en gezelligheid. Een periode die staat voor verbroedering en samen plezier maken.

Hoe ziet de film eruit?
De film is een aaneenschakeling van (privé)momenten van iedereen die carnaval viert of heeft gevierd in Ut Kielegat. Van een optreden in de optocht, hossen op de Grote Markt, roeien op de Havermarkt, de beste avond in een van onze mooie kroegen of gewoon leut op straat. Houd het wel een beetje netjes en stuur ons vooral de momenten door waarin we zien hoe mooi carnaval in Ut Kielegat is. Wij zorgen voor de montage, jij zorgt voor de beelden!

Aanlevering
Stuur jouw filmmoment via WeTransfer naar film@kielegat.nl met jouw gegevens en een begeleidende tekst waar en wanneer dit moment was en waarom het in Kielegat the Movie opgenomen moet worden. En vergeet niet de figuranten in jouw filmpje te benoemen!

Deadline
Wil jij shinen in deze film? Stuur dan uiterlijk voor 7 februari jouw moment in en zorg dat je de 15e klaar zit voor de première. Als de corona maatregelen het toelaten, betreed jij natuurlijk via de oranje-rode loper de locatie waar we Kielegat de Moovie in première laten gaan. En anders ben je op een manier een van de eregasten!

X