27 januari Kielegatse (vrij)markt

27 januari Kielegatse (vrij)markt
20 januari 2019 Ingrid Huijskens

Het is weer bijna zover, het mooiste feest van het jaar staat vol ongeduld voor de deur te trappelen, CARNAVAL! Voor je het weet ben je alweer bezig met alle voorbereidingen, zoals hoeveel worstenbroodjes en eieren moet ik inkopen, heb ik genoeg paracetamol in huis en de eerste appgroep met je vrienden is aangemaakt maar weet je al wat je aan gaat doen!?

Je staat voor je kast of je opent je carnavalsdozen en je graait door al dat leuke spul heen maar echt warm wordt je er niet meer van. Je wilt wat nieuws!

Stichting Kielegat heeft DE oplossing en organiseert op zondag 27 januari De Kielegatse (vrij)markt! Van 13.11 tot 19.11 kun je bij Strand Binnen terecht met je eigen kleedje om je oh zo leuke carnavalsspullen waar je op bent uitgekeken te verkopen en tevens kun je zelf ook op zoek naar die toffe tweedehandse of nieuwe outfit!

Ruim je kast/zolder/berging op, creëer plek voor nieuwe carnavalskleding en maak anderen blij met jouw garderobe!

Pssst wil je (ook) wat nieuws voor Klunen? Kom dan zeker langs om een “coole” look te scoren!

Geen entree – geen verplichte financiële bijdrage voor je plekje. Gewoon een hele leuke dag omlijst met:

  • De leukste kapellen van Breda, we moeten er wel vast een beetje inkomen met z’n allen.
  • Lekker eten en drinken, shoppen en verkopen doen we natuurlijk niet op een lege maag.

Professionele standhouders
Naast een super gezellige vrijmarkt hebben we ook diverse bedrijven uitgenodigd om hun toffe spullen te verkopen, met enkelen zijn we nog druk in onderhandeling maar tot nu toe zijn er:

  • Wijzelf! Uiteraard staan we er zelf om al onze merchandise te verkopen.
  • Atelier Tigris – bekend van de schitterende hoofdtooien die zij maakt.
  • De Paauw – zoek je iets anders dan een standaard sneeuwwitje pak dan kun je hier zeker slagen!
  • Stof en Wol – wil je je outfit (af)maken? Dan kun je hier de allermooiste fournituren/stoffen/linten/knopen scoren.
  • Cees van der Horst – een goede bekende van ons en fijn dat ook zij aanwezig zijn met een veelzijdigheid aan carnavalsoutfits!
  • Tuincentrum Poppelaars – naast allerlei carnavalsitems nemen ze misschien ook wel iets groens mee wat wat je voor het raam kunt zetten en met carnaval droog staat…
  • Caatjes Hoeden festijn – deze creatieve dame maakt de leukste hoeden en foam pruiken!

Dus neem je kleedje, je klapstoel en je carnavalskleding/hoeden/accessoires mee, meld je op de dag zelf bij de welkomstbalie, zorg zelf voor wat wisselgeld of reken ter plekke met Tikkie af en we hopen dat je zowel iemand anders heel blij maakt met een mooi bloemetjesgordijn als zelf super gelukkig de deur uitloopt met een nieuwe outfit.

We vragen je om tussen 12 en 13 uur alvast te komen om je spullen uit te stallen en een mooi plekje uit te kiezen. Inloop is vrij toegankelijk en vol is vol. Wil je verzekerd zijn van een goede plek? Meld je dan vooraf vast aan en stuur een mail naar vrijmarkt@carnavalbreda.nl.

*Geïnteresseerd om als professionele ondernemer op de vrijmarkt aanwezig te zijn? Stuur dan een mailtje naar markt@carnavalbreda.nl.

Op de hoogte blijven over de laatste nieuwtjes van dit evenement, volg ons dan op Facebook: Klik hier.

X