Kielegat got Talent!

Kielegat got Talent!
22 januari 2019 Ingrid Huijskens

Kielegat heeft talent da ziede zo, maar ziede da ok op een podium verschijnen?

Nog niet… dus daar gaan we verandering in brengen. Dinsdag 5 maart 2019 om 16.00u is de zinderende finale op het grote podium op de Grote Markt. En JIJ kan daar bij zijn! Natuurlijk als publiek, maar hoe leuk zou het zijn als jij daar de artiest bent?!

Daarom zijn wij op zoek naar jou; voor het allereerste seizoen van Kielegat Got Talent zijn we op zoek naar HET talent van Kielegat.

Ben je maximaal zeventien jaar en barst jij van het talent? Geef je dan snel op en verdien deze finaleplaats via de voorronde. Deze is op zaterdag 23 februari, aanvang 16.00u in café-Zaal Parkzicht.

Buikspreken, acrobatiek, goochelen, slangen bezweren, beatboxen, zang, dans, alleen of in een groep. Iedereen is welkom!

Opgeven kan via het inschrijfformulier (download hier) te mailen naar jeugd@carnavalbreda.nl. Je ontvangt dan van ons een mail met alle informatie over Kielegat Got Talent.

Kielegat kom maar op met dat talent en maak kans op geweldige prijzen! Voor elke podiumplaats is er een prijs. Voor de beste drie is er een echte topprijs!! De eerste plaats wordt beloond met wel 100 euro! De tweede strijkt 50 euro op en de derde gaat met een lekkere 25 euro naar huis!

Grijp deze kans en schrijf je snel in!

X