Hossen op de Markt presenteert meezinger ‘Ferry de Flamingo’

Hossen op de Markt presenteert meezinger ‘Ferry de Flamingo’
7 februari 2018 Ingrid Huijskens

Onder de artiestennaam Veul’ière brengen de jongens van Hossen op de Markt een meezinger van formaat uit: ‘Ferry de Flamingo’! Het nummer is nu te beluisteren via Facebook-pagina van Hossen op de Markt en is hier gratis te downloaden. Aanstaande zondag is Ferry de ster van de show in de zinderende finale!

Hossen op de Markt gaat terug naar de basis en presenteert zich als het grootste carnavalscafé van Nederland. Tegenstrijdig? Absoluut niet, want afgezien van een dak heeft Hossen op de Markt álles wat je van een goed café mag verwachten: koud bier aan de bar, verrassingsartiesten die een feestje kunnen bouwen en heel veel vrienden en bekenden.

De afgelopen jaren werd door de organisatie geëxperimenteerd met de idiootste acts en wildste ideeën: van Clown Bassie tot Chinees Nieuwjaar. Dit jaar kiest de organisatie voor dat waar het uiteindelijk allemaal om draait: échte gezelligheid en samen mooie herinneringen maken. Daarvoor tovert Team Hossen de Grote Markt om tot het grootste carnavalscafé van Nederland. De nadruk ligt op sámen. Samen springen, zwaaien, dansen, zingen, hossen! En natuurlijk worden ook dit jaar de de nodige brakke uurtjes gestoken in het opblazen van de bekende opblaasbeesten…

Rondje om de Kerk

Afgelopen jaar liep het publiek voor het eerst het Rondje om de Kerk. Stefan van Kakerken van de organisatie: “We hebben daarvoor zelfs speakers in de Torenstraat en de Reigerstraat geplaatst. De reacties waren ontzettend positief, dus dit jaar is het rondje terug. Uit praktisch oogpunt draaien we de route om.”

De presentatie van Hossen op de Markt is in handen van zingende kasteleins Freek Haverman en Yves de Morree. Zorg dat je er staat om 20.00 uur! Check facebook.com/hossenopdemarkt!

X