Brakkenbal en prijsuitreiking Brakkensliert

march, 2019

03mar15:00Brakkenbal en prijsuitreiking BrakkensliertChassé Theater

more

Event Details

Na de Brakkensliert opent het Chassé zo rond een uur of drie ‘s middags zijn poorten om alle kinderen en ouders een onvergetelijke middag te bezorgen. In de grote feestzaal gaan jong en oud in de grote polonaise. Achter in de foyer worden de allerkleinsten vermaakt met spelletjes en schminken. De ouders drinken lekker een pintje met elkaar terwijl de brakskes zich dus heerlijk vermaken.

Zo rond de klok van vijf uur maakt de Prins de winnaars van de Brakkensliert bekend. En als je dan als winnaar het grote podium opgeroepen wordt, is dat natuurlijk het hoogtepunt van de middag.

De organisatie van de kinderactiviteiten wordt gedaan door de vrijwilligers van het Brakkenfestival, het grootste kinderevenement van Brabant. In de afgelopen jaren heeft het zich ontwikkeld tot een grootschalig evenement voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Dit team van vrijwilligers organiseert tevens de hele eerste week van de zomervakantie meer dan 55 activiteiten! Meer informatie vind je op www.brakkenfestival.nl.

Time

(Sunday) 15:00

Location

Chassé Theater

Claudius Prinsenlaan 8, 4811 DK Breda

Comments (0)

Topsponsors

 
 
X