Een historisch carnavalsjaar gebundeld in een jaarverslag

Een historisch carnavalsjaar gebundeld in een jaarverslag
22 juni 2021 Anouk

Het carnavalsseizoen 2020-2021 is een heel bijzonder carnavalsjaar geweest. Maar Stichting Kielegat is altijd blijven geloven in mogelijkheden. Carnaval in het Kielegat zal altijd doorgaan, dat hebben we het afgelopen jaar wel laten zien. Als Stichting hebben wij van alle kanten hulp gekregen om carnaval te kunnen organiseren. De Gemeente Breda heeft altijd positief tegenover onze ideeën gestaan en heeft ons geholpen en geadviseerd waar ze konden.

De vrijwilligers van Stichting Kielegat hebben meegedacht en kwamen met nieuwe ideeën, mogelijkheden en kansen. Veel van de vrijwilligers hebben ook dit seizoen zich ingezet voor carnaval in ons mooie Kielegat. In dit jaarverslag lees je de verhalen hoe zij in 2021 carnaval hebben gevierd. Het jaarverslag geeft ook mooi weer hoe het seizoen is geweest voor onze hoogheid en zijn gevolg. Met afstand van elkaar maar niet voor de carnaval zelf hebben zij een mooi seizoen beleeft.

De beperkingen die er waren, hebben niet geleid tot enige terughoudendheid in het enthousiasme van heel het Kielegat. Andere tijden zorgen voor andere inzichten. Dit heeft geleid tot een rijkdom aan nieuwe ideeën en plannen die er zonder corona nooit waren geweest. Voor Stichting Kielegat is het in alle opzichten een leerzaam jaar geweest.

Lees hier het jaarverslag als pdf

X