Sponsorwerving

Carnaval is het grootste culturele feest van het jaar! Naast het Breda Jazz Festival, de Singelloop en Outdoor Brabant hoort het carnaval tot een van de belangrijkste evenementen van de stad. Het loont dus de moeite om uw organisatie te verbinden met carnaval in ut Kielegat.

Ook in de media komt ut Kielegat regelmatig voorbij. Met het regionale dagblad BN/deStem en de tv-zender Baronie TV staan evenementen en organisaties van de verschillende feesten regelmatig in de schijnwerpers.

Maar carnaval is naast het traditionele, bourgondische en leutige ook serious business. Achter het feest schuilt een grote organisatie die elk jaar weer een fantastisch feest neerzet. Dat kost tijd, energie en geld.

De Brakkensliert en Grote Optocht trekken jaarlijks ruim 100.000 mensen naar ut Kielegat. In een uitverkocht Chassé Theater vindt ieder jaar een grandioos Carnavalsconcert plaats. Daarnaast zijn er tientallen grotere en kleinere evenementen in de stad. Voor de jeugd, gehandicapten en ouderen worden speciale activiteiten georganiseerd. Dit alles wordt al meer dan 79 jaar aangestuurd door de stichting Bredase Carnaval Viering. Er werken ruim 200 vrijwilligers aan mee, gesteund door ruim 150 grote en kleine verenigingen en muziekkapellen en meer dan 100 bedrijven.

Vindt u dat maatschappelijk betrokken ondernemen ook een feestje mag zijn? Kiest u voor een positieve uitstraling en/of effectieve reclame? Kiest u voor informeel en origineel relatiebeheer? En kiest u voor nog meer betrokkenheid bij uw werknemers? Dan kiest u voor de Stichting Bredase Carnaval Viering!

Er is een ruime keuze op de manier waarop u de BCV kunt sponsoren. Ieder jaar verbetert de BCV het aanbod en onze tegenprestaties. Zo loopt u straks met uw bedrijf voorop in de polonaise en helpt u mee ut Kielegatse carnaval te behouden.

Kunnen wij op uw steun rekenen? Bekijk onze sponsormogelijkheden.

Commissie Sponsoring

Marcel de Visser: Voorzitter
: Standplaatsen & Reclame grote optocht Kielegat
Rob Thomassen: Verkoop
Andre de Haas: Vrienden Van De Prins
Barbara van Agtmaal: Secretaris sponsorwerving/ Kwis en veiling
Peter Brouwers:  Sponsorwerving

Neem via de telefoon of e-mail contact met mij op.

Of gebruik het contactformulier

X