Pers en Publiciteit

P&P druk ermee!!

Zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor het mooiste feest op aarde is het doel. Dat doet P&P door te laten zien wat er allemaal achter de schermen gebeurt, carnaval en de voorpret te promoten en Kielegatters op te roepen hun eigen verhalen te delen. De vergaderingen beginnen al na de zomervakantie. Dan gaat de redactie warmdraaien. Maar liefst dertien man sterk zitten zij regelmatig bij elkaar in het redactielokaal.

Commissie Pers & Publiciteit verzorgt de communicatie en onderhoudt de contacten met de media. Een van de belangrijkste taken is het ontwerpen en maken van de Kontklopper en de jeugdkrant Ut Brakske (i.s.m. de commissie Jeugd) die jaarlijks huis aan huis in het Kielegat wordt verspreid. Deze website valt ook onder de commissie. Vanaf september wordt de site dagelijks aangevuld met nieuwtjes en weetjes.

Samenstelling commissie Pers & Publiciteit
Commissievoorzitter Ingrid Huijskens zet alle plannen en ideeën voor het komend seizoen op de rit. Ons Ingrid is van alle markten thuis, dus neemt ook een hoop praktische zaken voor eigen rekening. Perschef Pien Rosmalen is in het najaar al druk met de mediacontacten. Kontkloppercoördinator Eric van Overbeek neemt pagina voor pagina de Kontklopperopzet door. Er worden gastschrijvers gevraagd voor spitse en carnavaleske columns en Jeroen Brooijmans en Paul Withagen nemen de optochtbijlage voor hun rekening. Verslaggever Susanne de Kroon gaat als razende reporter op pad en fotograaf Gory Smits gaat uiteraard mee. Tekenaar Joost van Dorst gaat al vroeg aan de slag met  de voorpagina. Alleskunner Hans Huismans ‘tekent’ voor de leuke illustraties, eigen column en draagt bij aan de carnavaleske aftelrubriek van ‘Het Stadsblad’.  Dennis Rijnders beheert de Facebookaccounts van de Prins en de stichting Kielegat. Harrie zorgt ervoor dat jullie deze website goed kunnen lezen. Uitgever André Pleur (Abdera Media) is belast met o.a. de advertentieverkoop. Dit is essentieel voor het aantal redactiepagina’s dat de Kontklopper mag tellen.

Niets van gelogen dus als je dit allemaal hebt gelezen, de commissie P&P is er ieder jaar maar weer druk mee!

PP_embleem

Neem via de telefoon of e-mail contact met ons op.

Of gebruik het contactformulier

X