Meer gevolg

De Pliessie van ut Kielegat

Pliessie

Mijn naam is Hannes den Diender en in het dagelijkse leven luister ik naar de naam Johan Lens. Ik woon in Breda en ben al weer enkele jaren getrouwd met mijn lieve vrouw Daphne.

Op 11-11-2006 werd ik door onze toenmalige hoogheid H’Octavius als de nieuwe pliessie van het Kielegat bekend gemaakt. Dit jaar ga ik alweer mijn 12e jaar in als Hannes den Diender.

Als pliessie ben ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van het programma en het handhaven van het tijdschema. Het regelen van binnenkomst en vertrek van de diverse bezoeken. Tevens zorg ik dat de BCV-bus op tijd is. En dan loopt er ook nog een nar rond die ik zo af en toe in toom moeten houden… Je ziet het, het is niet zomaar iets.

Hofchauffeur van ut Kielegat

Fons

Mijn naam is Fons Struijer en ben geboren in 1951 in Breda. Ik ben getrouwd met Ria, vader van een dochter en een zoon en opa van twee mooie kleindochters.

Al bijna 41 jaar ben ik werkzaam als buschauffeur in het openbaar vervoer. En of dat niet genoeg is vervoer ik al 36 jaar de Prins en zijn gevolg van feest naar feest. En na al die jaren nog altijd met met veel plezier!

 

 

 

Oelie d’un Hofnar

Olie

Zijn naam is Olie d’un Hofnar, een stuiterballetje dat veel zin heeft om carnaval in ut Kielegat compleet te maken.

In het dagelijks leven heet hij Ronald Oerlemans, is 43 jaar en fietsenmaker. Ronald houdt van een feestjes. Onder de naam Olie Sound & Light drive-in shows verzorgt hij als feest-dj de muziek.

Hofchauffeur van ut Kielegat

 

 

 

 

 

 

 

 

X