Aan de zijde van Prins Daan staan de altijd stralende pages Kelly en Anne. Zij stellen zich graag voor:

Kelly Hagoort (links)

Ik ben Kelly en ben geboren en getogen in Breda. Ik ben gek op mijn familie, mijn vrienden en op mijn Franse bulldog Buddha (zie: https://www.facebook.com/BredaHotdog). Verder hou ik van feestjes, uit eten gaan, werken in de tuin en andere buitenactiviteiten. Heerlijk met mijn mountainbike er op uit of gewoon lekker wandelen in de natuur. In het dagelijkse leven werk ik, met een stralende witte lach, als accountmanager voor een fabrikant in tandheelkundige producten. Maar met carnaval dompel ik mezelf helemaal onder in het feestgedruis. Al vanaf de kinderwagen doe ik mee en koos al snel mijn eigen pakskes uit. De laatste paar jaren zag ik steeds meer bekenden in de Raad van 11 verschijnen. Eén en al gezelligheid, waardoor ik nog meer van het carnaval ben gaan houden en meer betrokken wil zijn. Ik heb zin om dit jaar opnieuw mee te mogen hossen in en rond ons mooi Breda en met alle Kielegatters mee te mogen genieten van het carnaval.

Anne Delnooz (rechts)

Vierentwintig jaar geleden ben ik geboren en getogen in Breda en van jongs af aan ben ik tijdens Carnaval alle dagen in Ut Kielegat aanwezig en loop ik voorop bij het hossen. Op de basisschool liep ik al jaarlijks mee met de Brakkensliert en ik vind het dan ook extra leuk en bijzonder om dit jaar in mijn rol als Page alle kinderen en hun creaties voorbij te zien komen.

Wat het extra bijzonder maakt voor mij is dat veel kinderen aan wie ik les heb gegeven de afgelopen vier jaar, meelopen tijdens deze optocht. Momenteel ben ik namelijk aan het afstuderen aan de Pabo van Avans Hogeschool Breda.

Stage page

Mijn naam is Minke van Dooremalen en ik ben sinds dit jaar page. Samen met mijn medepages Kelly en/of Anne vergezel ik de Prins in zijn eerste jaar tijdens zijn bezoeken rondom carnaval en tijdens carnaval zelf.

Hoewel dit het eerste jaar is dat ik actief ben binnen de Bredase Carnaval Viering, voel ik me al helemaal thuis binnen Ut Gevolg van de Prins. Samen met Prins Daan, pages Kelly en Anne en het Groot Gevolg van de Prins ga ik er een gezellige tijd van maken.