Aan de zijde van Prins Daan staan de altijd stralende pages Anne en Minke. Zij stellen zich graag voor:

Anne Delnooz 

Zesentwintig jaar geleden ben ik geboren en getogen in Breda en van jongs af aan ben ik tijdens Carnaval alle dagen in Ut Kielegat aanwezig en loop ik voorop bij het hossen. Op de basisschool liep ik al jaarlijks mee met de Brakkensliert en ik vind het dan ook extra leuk om elk jaar in mijn rol als Page alle kinderen en hun creaties voorbij te zien komen.

Wat het extra bijzonder maakt voor mij is dat veel kinderen aan wie ik les heb gegeven de afgelopen jaren meelopen tijdens deze optocht. Ik ben namelijk juf op KBS de Zandberg! Een extra trots momentje voor mij is wanneer prins Daan ‘mijn school’ komt bezoeken. Daar stralen de kinderen namelijk net zo hard als Minke en ik wanneer we met de rest van zijn gevolg naast de hoogheid mogen staan.

Laat de leut maar beginnen!

Minke heeft er zin in!

Hallo! Ik ben Minke van Dooremalen, de nieuwe page van Prins Daan. Vorig jaar ben ik begonnen als stage-page en mocht ik samen met Anne en Kelly Prins Daan al ondersteunen. Echter vanaf nu is het volle bak en ben ik er altijd bij! Al jaren vier ik fervent carnaval. Ik was altijd überfanatiek en als ik snel na de zomer met nieuwe outfits te bedenken begon verklaarden mijn vrienden me voor gek. Het leek mij prachtig om meer mee te maken van dit feest behalve alleen maar binnen en buiten de kroeg. Het afgelopen jaar heb ik al veel mooie momenten gekend, vooral het maatschappelijke aspect spreekt mij enorm aan.

In het dagelijks leven werk ik als Marketing Manager bij CCI Groep, een IT bedrijf in Breda. Ook heb ik ooit zelfs een héél klein bescheiden carnavalshitje gehad met DJ Cor Fijneman en opgetreden op de Grote Markt Zuid tijdens de optocht op Maandag, geweldig! Je begrijpt vast na het zien van deze knaller dat het geen wereldhit geworden is ;-). Echter was de voorpret en het opnemen van de videoclip op de elfde van de elfde fantastisch om te doen en kunnen we ook dit weer van de bucketlist strepen! Graag allemaal tot ziens en spreek me vooral eens aan, ik vind het hartstikke leuk om jullie allemaal te leren kennen!

Wordteut – 4 dagen feesten youtube

X