De Hoogheid

Maak kennis met de prins van ’t Kielegat: Prins Daan

Prins mogen zijn van ut Kielegat. Een fantastische eer die mij nu al voor het tweede jaar toebedeeld is. Ik mag het feest voor gaan op vele plaatsen in ut Kielegat. Van scholen, verzorgingstehuizen, voor-feesten tot aan de vele hoogtepunten op de Grote Markt, iedere keer probeer ik weer met mijn gehele gevolg het feest te maken door enthousiast erin te vliegen, ge mot er immers maar op komen!

In het dagelijks leven werk ik bij een glasheldere verzekeraar als manager, maak ik stallen schoon op kinderboerderij de Zandberg en ben ik vooral echtgenoot van een hele knappe en lieve prinses (Karin) en vader van 2 fantastische kinderen, Nina (8) en Hugo (6).

De BCV ken ik als mijn broekzak. Ik loop er al sinds 1999 rond in diverse functies, van raad van 11 tot vice-voorzitter. De BCV ligt me nauw aan het hart, omdat het elke jaar weer een geweldig evenement als Carnaval voor jong en oud neer weet te zetten. Iedere vrijwilliger is er 1 om van te houden!

Geniet van de komende carnaval, maak mooie herinneringen samen met je vrienden en vriendinnen. Ik proost graag met jullie, op het leven, de liefde en ut Kielegat!

Naam: Prins Daan (Aka: Danny de Klerk)
Titels:
Opperklerk der heldere glazen
Veldmaarschalk van het dierenrijk Zandberg
Beschermheer van het Bonte dweilen

X