Komdurbij

OVER CARNAVAL IN UT KIELEGAT

Carnaval in ’t Kielegat. ‘Het is er gewoon’ zou je haast denken als je in februari of maart 5 dagen lang geniet van een veelheid aan activiteiten en feesten. Niets is echter minder waar natuurlijk! Een team van 200 (!) bevlogen vrijwilligers bouwt gedurende het jaar aan de diverse evenementen die onze stad op de kaart zetten. Ut ‘Kielegat is de afgelopen decennia dan ook uitgegroeid tot een sterk carnavalsmerk dat staat voor verbinding en gezelligheid. Nu staan we aan de vooravond van de volgende stap met onze stad; we willen van Breda nog prominenter en herkenbaarder neerzetten met Carnaval. En daar hebben we jou voor nodig!

‘DOENERS’ GEZOCHT (voor of tijdens carnaval)

De handen uit de mouwen, geen woorden maar (…maar dan op z’n Bredaos), er flink de schouders onder zetten, de handjes laten wapperen… Kortom, een team van 200 vrijwilligers verder helpen met het nóg beter uitvoeren van de (55!) evenementen die we organiseren! En dat kan dus op een heleboel vlakken. Houd je van de buitenlucht, werk je graag met kinderen, ben je een echte theaterman of vrouw? De ‘grote optocht of brakkensliert, het kindercarnaval of Cola-bal, de Grôtste Mââuwert’… er is altijd een evenement waarbij jij je ei kwijt kunt en op een leuke manier meewerkt aan succesvolle evenementen. 

EN VERDER?

Wij zijn (al zeggen we het zelf) een leuke club en delen de mening dat vrijwillig niet vrijblijvend is. Toch begrijpen we goed dat vrijwilligerswerk moet passen in je privéleven, dus we streven naar een goede balans.

WIE BEN JIJ?

  • Type handen uit de mouwen dus!
  • Teamspeler, want we doen het echt samen!
  • Resultaatgericht en gedreven, samen willen we echt iets neerzetten!
  • Een gemotiveerde vrijwilliger die zin heeft om van carnaval een nog leuker feestje te maken.

MEER WETEN EN/ OF INTERESSE?

Stuur een mailtje naar hr@carnavalbreda.nl en we nemen z.s.m. contact met je op!

X