Bestel nu je maaltijd voor ut Leste Avondmaol

Bestel nu je maaltijd voor ut Leste Avondmaol
8 februari 2021 Anouk

In onze afsluitende sjoow kijken we terug naar wat we de afgelopen dagen allemaal hebben gedaan, hoe we het hebben beleefd en hoe we als Kielegatter alsnog trots kunnen zijn op onze carnavalsstad en ons carnavalsgevoel! En bij carnaval vieren, mag eten en drinken niet ontbreken. In deze laatste sjoow willen we graag met alle Kielegatters een afsluitende carnavalsmaaltijd bereiden.

Het winnend gerecht is bekend en op dinsdagavond 16 februari zal onze TV-kok Yves samen met alle Kielegatters Ut Kielegats stââmppotje meej Spaonse twist klaarmaken. Bestel nu het speciale ingrediëntenpakket en kook met ons mee.

Op carnavalsmaandag en – dinsdag haal je deze ingrediëntenbox op bij een Albert Heijn-vestiging naar keuze!
En om de verbranding van Kiske & Mieske toch samen te beleven, stoppen we er een ludieke kaars bij om deze samen dinsdag aan te steken en zo op ‘traditionele’ wijze deze bijzondere carnaval af te sluiten.

Voor de beste thuiskok, de beste bordversierder en de mooist verklede carnavalstafel zijn er nog leuke prijzen. Na afloop willen we met heel Breda traditioneel afsluiten, want dat hoort ook bij carnaval. We maken het nieuwe motto bekend en kijken gezamenlijk uit naar een coronavrij carnaval 2022!

BESTEL HIER JE BOODSCHAPPENBOX

Let op! Deze box is alleen los te bestellen NIET in combinatie met andere artikelen.

X