11 tips ter voorbereiding op Kielegats Grôtste Elluf Elluf Sjoow

11 tips ter voorbereiding op Kielegats Grôtste Elluf Elluf Sjoow
29 oktober 2020 Anouk

Heb je je al aangemeld voor Kielegats Grôtste Elluf Sjoow? We geven je alvast 11 tips om je goed voor te bereiden!
Let op ! Er zijn bonuspunten te verdienen…

 1. We starten de sjoow om 19.30 uur. Dus zorg dat je op tijd ingeschakeld bent.
 2. De sjoow is te volgen op de zender van BredaNu, bekijk hier het kanaaloverzicht of volg live via https://bredanu.nl/televisie/tv/ 
 3. Extra punten verdienen? Carnavalesk geklede teams die hun teamfoto op 11 november delen op social media onder vermelding van teamnaam en dit posten met de hashtag #kielegatsjoow worden beloond (+11 bonuspunten). Let op! je account moet wel op openbaar staan of mail je teamfoto naar sjoow@kielegat.nl.
 4. Ga je voor een nog hogere score? Hang dan op 11 november de Kielegat vlag uit en deel een foto op social media onder vermelding van teamnaam en post dit met de hashtag #kielegatsjoow (+11 bonuspunten). Let op! je account moet wel op openbaar staan of mail je wapperende vlag naar sjoow@kielegat.nl.
 5. Luister vanaf nu alleen nog maar carnavalsmuziek om je muziekkennis op peil te houden.
 6. Tijdens de quiz wordt niet alleen je kennis over het Kielegat getest, we kijken ook naar carnaval in het algemeen. Heb je vrienden buiten het Kielegat (we kunnen het bijna niet voorstellen) vraag ter voorbereiding hen het hemd van het lijf en verbreed je carnavalskennis!
 7. Geen zin om te koken voor de sjoow? Bestel iets bij je favoriete restaurant of eetcafe. Veel Bredase horeca bezorgen thuis of hebben een take away. Zo steun je toch nog een beetje de horeca.
 8. Een carnavaleske avond zonder bier is niet compleet. Let op dat je op tijd en voldoende in huis haalt. Na 20.00 uur is het niet meer mogelijk en mis je een deel van de sjoow. 
 9. Wil je winnen? Ga voorbij aan de gezelligheid van je vaste vriendengroep en stel het ultieme team samen met een goede verdeling Kielegatse kennis, nutteloze weetjes, uitzonderlijke vaardigheden en uiteenlopende muzieksmaak.
 10. Schrijf je overwinningsspeech alvast. Wint jouw team dan wordt de hoofdprijs persoonlijk overhandigd door de hoogheid van het Kielegat.
 11. Ook op afstand kan je prima een team van 4 vormen, verdeel de categorieën en houd contact door middel van videobellen. Gezondheid voorop! Volg altijd alle veiligheidsregels; blijf bij klachten thuis en laat je testen, houd 1,5m afstand, was je handen en nies in je elleboog.

Nog niet aangemeld? Dit kan nog tot 9 november 11.11 uur!

MELD JE HIER AAN

X